520cc.cc–總版規

頻道指數        內地主播區         台妹主播區         已審核本人照

查看: 6241|回復: 16
打印 上一主題 下一主題

幻想人肉三文治

樓主
大家好呀,

又係我Princess, 之前都發表貼, 今次發表我昨晚自慰的經驗!

昨晚深夜,好多人已經熟睡, 深閏寂寞, '公主'我仍然坐係電腦前面上520cc網的影片區睇片, 一路睇住劇情, 雙手不自覺咁由兩邊褲頭將睡褲拉低

(澳洲現在是冬天, 公主冬天係會著睡褲睡衣, 夏天有時裸睡)

昨晚我睇這個 Link: http://www.520cc.me/forum.php?mod=viewthread&tid=275179&extra=page%3D1

畫面中播出三條全裸肉蟲, 兩個白人, 一個鬼妹............  
(開始忍唔住脫掉身上衣服, 赤裸著身體在電腦前)

兩個男既都有條長白白同剃光光既陰莖.....女主角好享受地握住兩條肉棒奶啜吹, 男子輪流發出享受既呻吟聲, 鬼妹不只口技了得, 手勢仲更加好, 係咁按摩兩個男人既春袋, 其中一個開始頂唔順, 推女主角上床從後插入, 另外一個繼續給女主角奶啜肉棒......隔左一陣, 讓我最興奮的!!!  女主角好似人肉三文治咁兩個窿都比兩個男既陰莖同時....充滿晒............

在這個畫面既同時, 我已經手拿起我條寶貝假狗, 好順利就插入左去陰道裡面, 因為太多水啦...........條假狗好似做愛咁在我下面出出入入, 忍唔住啦...Ahh..Ahhhh.....自己抓住我的乳房....兩隻手好忙碌, 又要掛住下面果條假狗......愈諗愈興奮, 取出肛門專用的肛塞, 揸好多潤滑劑係公主的小菊花後, 並且插入去後門, 公主現在兩個窿都比性玩具同時充滿.......Ahhhh.... 不停似的抽插自己的陰道和肛門, 幻想著好似女主角咁被兩個白人同時抽插!!!

這樣太刺激了.....我下面突然發出非常強烈既收縮, 淫水不停流出黎...........天呀, 高潮黎啦........!!

畫面上的鬼妹都比兩個男玩到就快結束了,  佢兩個男伴取出之後, 對鬼妹面部射出啦..........

我都舒適晒, 陰道漲爆感覺慢慢減退了, 我自己攪掂啦............  ^_^

頻道指數       限制級(火辣)        輔導級(曖昧)        普通級(清純)

評分

參與人數 2金錢 +25 收起 理由
展顏 + 5 希望繼續看到你的其他佳作。
ERIC58 + 20 獨家的發帖內容﹗

查看全部評分

收藏收藏2 分享分享 支持支持 踩
本帖二維條碼: 二維碼

離線 

沙發
Dear Princess,
朱古力肉棒更猛
推薦妳看Blacked系列。
祝 心想事成
板凳
真希望果晚可以睇住你點玩,家只好自己去幻想……
你嘅身材比呢個鬼妹正好多,下次再玩記得影相,最好錄低俾我睇,
不過你都寫得唔錯,睇過你D相,我都可以諗到當時嘅香艶情景,真係好興奮,越諗越high……

離線 

地板
我也幻想你和我和另一個男人
一起操你的屁眼和機掰穴'

離線 

自慰雖是好玩但有真人更好

離線 

好愛看公主的文章, 肉棒好舒服

離線 

看著看著就有了幻想,謝謝公主啊

離線 

看著看著也融入劇情,意淫公主ㄉ身材,真棒